torsdag, november 30, 2006

WoW eller CS

Er WoW bedre en CS?
Rollespill . data . miniatyr . brettspill . tegneserier...
Er du en hardcore gamer, aktiv rollespiller, sci-fi fan
Vi har tatt inn det nye magasinet Pegasus på prøve. Er du interessert, kan du sende oss en epost, så legger deg inn på sirkulasjonslista - da kommer du først i køen av lånere...

En annen ting:
Er fantasy egentlig bare for nerder? Vi har etterhvert bygd opp endel litteratur om og rundt Tolkien. Hva med filmer og spill? Hører det hjemme på et bibliotek/læringssenter? Er fantasy bare enkel underholdning som du blir hekta på, eller finnes det noe som helst å lære av å spille?

4 Kommentarer:

Klokken 19 januar, 2007 11:14 , Anonymous Anonym sa ...

jeg hater folk som NERDER på fantasy spill og bøker..SKaff der et liv!!!! DEt hemer dems sosialekunnskaper og gjør dem til svake mennesker/lamaer i dagens sammfunn.

 
Klokken 19 januar, 2007 11:24 , Anonymous Anonym sa ...

For det første... l2write, i hate fantasy/nerds. For det andre så kan man vel egentlig ikke sammenligne en MMORPG med en FPS.
CS og WoW er to helt forskjellige typer spill som ikke burde måles opp mot hverandre.
Jeg ville ikke sagt at fantasy er noe mer "nerdete" en annet, ihvertfall ikke i spillveien. Jeg mener at man kan så absolutt lære noe av fantasy spill, spesielt med spill som WoW hvor man kommuniserer med virkelige mennesker fra hele verden og det er mye kunnskap å trekke fra det.

 
Klokken 21 august, 2007 20:04 , Anonymous Anonym sa ...

Altså, det er en ekstrem forskjel på World of Warcraft og Counter strike/Counter Strike: Source. I MMO så er det en annen verden, mange steder og oppsøke, man skapper et bånd med andre mennesker, man kan gjøre ting som henge sammen i MMO, gjøre flotte raids, forme ossen DU skal se ut, i FPS, som sagt kan man ikke forme ossen DU skal se ut, handle eller man kan groupe opp og gjøre seg klar for eventry, i FPS så er meningen og ta rotta på det andre laget vis det er Team Deathmatch, eller som i Deatchmatch hvor man skal drepe alle til DU står igjen alene om seieren. Man trenger såogsi skarpe reflekser i FPS for og ta av med seriern og treffe bra, i MMO så er det viktigst og være rask på knappen og ha en bra Sett/Equip for og vinne mot andre eller man kan gå i raids mot npcser/monstre som er computer styrt.

-Leet Gamer!!!

 
Klokken 06 desember, 2009 21:10 , Anonymous Anonym sa ...

ikke mye Leet å sette source og 1,6 ved siden av hverandre. gth

og man kaller vel ikke pcw for team deathmatch?

 

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden